Huis vol inspiratie?

 Wat betekent jouw huis voor jou?
Weet jij wat je kan doen om er helemaal jouw plek van te maken?

 

Wil je bewuster worden van je huis? Er een echte verbinding mee aangaan? Heb je behoefte om van je huis een oase van rust te maken? Waar je je kunt opladen in deze opwindende en roerige tijden?

Sta er eens bij stil…

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf de sfeer en energie zuivert en versterkt in je huis. Wat je huis nodig heeft om er helemaal jouw plek van te maken. Vol met warmte, inspiratie en plezier.

Een huis vol inspiratie

Het mooie is dat als je  de energie van je huis positief veranderd. Je eigen energie en leven ook positief veranderen.

 Meld je aan  voor deze inspirerende workshop. Die je een geheel andere kijk geeft op je huis. Door te bellen of te mailen naar: 06-28853480 of moniekpraktijk@gmail.com.   

 

 

Referentie Workshop huis vol inspiratie januari 2015

‘Moniek is klant bij mij, maar door onze gesprekken ontdekte ik al snel wat voor bijzonders zij in huis heeft. Ik ben nu dus ook klant bij haar.

Het huis waarin ik woon heeft een turbulente geschiedenis. Mede daardoor voelde het niet aan als thuis. Ik heb de workshop Een Huis vol Inspiratie gevolgd bij Moniek

Al snel bleek dat de workshop gaat om meer dan het maken van een mooie collage over hoe je wilt dat je huis eruit ziet.

Ze leerde ons ons eigen huis schoon te maken via een gemakkelijke, maar effectieve visualisatie oefening. Thuis gekomen voelde mijn huis anders aan. Sindsdien gebeuren er ook andere, leuke dingen.

Ook het maken van het moodboard gaat op een ander niveau. Het gevolg is, dat mijn huis na de twee dagdelen al anders aanvoelde. En dat ik precies weet wat ik (verder) doen kan om een echt thuis te creëren van een huis dat eigenlijk niet helemaal bij mij en mijn gezin past. Ik heb een  concreet en eenvoudig plan nu en gebruik mijn moodboard als steun en inspiratie.

We hebben tijdens de ochtenden bovendien ongelooflijk veel gelachen, gepraat en gekletst. Je kunt jezelf zijn bij haar. Moniek helpt je bovendien verder te komen en brengt lucht in soms zware zaken. Ik kan iedereen haar workshops aanraden.

Met vriendelijke groet,

Esther van Vondel, www.vanvondeltxt.nl