Durf buiten de lijntjes te kleuren.

Ik daag je graag uit om  anders naar jezelf te kijken.

Ik ben Moniek Vet – Anneveldt, (1972).  Ik help (hoog) gevoelige vrouwen die meer inzicht willen in hun gevoeligheid, in relatie tot hun omgeving.  Die behoefte hebben aan meer energie, creativiteit en inspiratie. Ik daag ze op een luchtige en speelse manier uit om buiten de lijntjes te kleuren. leer ze bewust omgaan met hun energiesysteem. Zodat ze weer vertrouwen op hun kracht en intuïtie . Ze hierdoor hun eigen ruimte durven innemen. En vol energie dat leven creëren dat zij willen.

Moniek

Ik gaf al mijn energie aan anderen.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de paranormale en spirituele wereld. En blijk ik gevoeliger dan de gemiddelde mens. Door mijn gevoelige aard gaf ik al mijn eigen energie aan anderen en had ik voor mezelf niets meer over. Ik wilde altijd “normaal” zijn en heb daardoor een hele periode ontkend dat ik een paranormale gave heb. Dat resulteerde in een burn-out op jonge leeftijd.

Bewust  leren omgaan met mijn gevoeligheid en energie.

Op het juiste moment kwam ik een goede paranormale therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energie. En hoe ik deze voor anderen gebruik. Ik  Zij raadde me aan om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid.

In 2002 ben ik de Intensieve Leergang Spiritualiteit en Paranormale Geneeswijze gaan volgen aan Het Johan Borgman College in Utrecht. Met aansluitend de 3-jarige opleiding voor Paranormaal Hulp Verlener. In deze opleiding heb ik veel praktische en theoretische kennis opgedaan over o.a. paranormale behandeling, gespreksbegeleiding, filosofie, (para)psychologie, psychiatrie, beroepsethiek, enzovoort.

In deze periode ben ik gestart met het geven van energetische behandelingen.

Moniek

Accepteren wie ik ben.

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei   Ben ik gaan accepteren wie ik ben. En benut ik nu al  mijn kwaliteiten en talenten zoals o.a.: mijn gevoeligheid, creativiteit, humor en enthousiasme in mijn werk. Anderen helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen geeft mij veel voldoening. Ik organiseer theekransjes, themavonden, workshops, cursussen en evenementen op locatie. En geef daarnaast verdieping met individuele consulten. Geef  zo vrouwen gelegenheid om op een creatieve, speelse manier de spirituele wereld te ontdekken. Zodat ze meer inzicht in zichzelf krijgen. En daardoor meer creativiteit, plezier en energie in hun leven ervaren.

Heb jij behoefte aan inspiratie, energie, bevestiging en meer plezier in je leven?

Neem contact op met mij om te ondtekken wat ik je te bieden heb.

Mensen zeggen over mij:

Een vrolijke lieve vrouw, creatief, spontaan, eerlijk, aards, flexibel, nuchter, veelzijdig, enthousiast verantwoordelijk en gevoelig. Met veel inlevingsvermogen.

Inspiratie, en leermomenten:

Margreet Blanken: theatertraning. Greetje van der Meer: energetische begeleiding. Tinus Obbink: energetische begeleiding. Yvonne:Intensieve Leergang Spiritualiteit en Paranormale Geneeswijze. Phyllis Krystal : seminar beperkende banden verbreken. Johan Borgman college: opleiding Paranormaal Hulpverlener. Wim Anneveldt: energetische begeleiding. Complementaire zorg; Cursus therapeutisch touch. VPTZ: cursus stervensbegeleiding. Complementaire zorg: cursus hand en voetmassage. Sonja Wolters en Manon van Noort intervisie. Joke Starink – Mellendijk: mandala tekenen, Soul collage kaarten. Elske kolkman: spoedcursus theekransjes.