Mijn ervaringen over Moniek en haar workshops en energetische behandeling 2016

Moniek is een vrolijke lieve vrouw en vooral ook nuchter.
Dus niks geen zweverig gedoe. Dit vindt ik zelf ook erg prettig.
Ze heeft mij handvaten gegeven hoe om te gaan met mijn gevoeligheid en hoe dit toe te passen in de huidige maatschappij. Bijna een jaar geleden voor eerst bij Moniek geweest in eerste instantie voor een energetische behandeling.

Door Moniek haar enthousiasme ben ik ook de workshop ontdek je passie gaan volgen.
Voor mij een erg leerzame workshop waar ik na bijna een jaar nog steeds de vruchten van pluk en dingen van leer.

Ik kijk nog regelmatig op mijn moodboard die ik heb mogen maken tijdens de workshop. Na bijna driekwart jaar zijn er al een heel aantal puzzel stukjes in mijn leven helderder geworden als ik terug kijk naar het moodboard.

Vandaag ook nog weer bij Moniek voor een energetische behandeling geweest. Deze behandeling was weer erg prettig. Moniek geeft mij even de bevestiging en steun in de rug die ik op dit moment nodig heb en heeft mijn schouders en rug weer lekker los gemaakt. Alles stroomt weer beter door.

Marjolein.

Referenties

Workshop huis vol inspiratie januari 2015

‘Moniek is klant bij mij, maar door onze gesprekken ontdekte ik al snel wat voor bijzonders zij in huis heeft. Ik ben nu dus ook klant bij haar.

Het huis waarin ik woon heeft een turbulente geschiedenis. Mede daardoor voelde het niet aan als thuis. Ik heb de workshop Een Huis vol Inspiratie gevolgd bij Moniek.

Referenties
 • Al snel bleek dat de workshop gaat om meer dan het maken van een mooie collage over hoe je wilt dat je huis eruit ziet.

  Ze leerde ons ons eigen huis schoon te maken via een gemakkelijke, maar effectieve visualisatie oefening. Thuis gekomen voelde mijn huis anders aan. Sindsdien gebeuren er ook andere, leuke dingen.

  Ook het maken van het moodboard gaat op een ander niveau. Het gevolg is, dat mijn huis na de twee dagdelen al anders aanvoelde. En dat ik precies weet wat ik (verder) doen kan om een echt thuis te creëren van een huis dat eigenlijk niet helemaal bij mij en mijn gezin past. Ik heb een  concreet en eenvoudig plan nu en gebruik mijn moodboard als steun en inspiratie.

  We hebben tijdens de ochtenden bovendien ongelooflijk veel gelachen, gepraat en gekletst. Je kunt jezelf zijn bij haar. Moniek helpt je bovendien verder te komen en brengt lucht in soms zware zaken. Ik kan iedereen haar workshops aanraden.

  Met vriendelijke groet,

  Esther van Vondel, www.vanvondeltxt.nl

   

Individuele workshop “Ontdek jouw passie”

“Heerlijk en ontspannen ‘gewerkt’ in de workshop “Ontdek jouw passie”. Moniek is een kundige, vriendelijke en gezellige coach die door vragen te stellen en je gedachten woorden te geven, het beste uit jezelf weet te halen.

 • Zowel op creatief als op persoonlijk vlak heeft het mij veel gebracht. Een aanrader!”

  Ellis Breukelaar 14–10–‘14

Referenties
Referenties

Een huis vol inspiratie.

Leuke reacties na een dagworkshop van een groep vriendinnen.

“Genieten met de grote G, ongedwongen tot nieuwe inzichten gekomen, een inspirerende dag met een lach en een traan, begeleiding en sturing op de juiste momenten, het moodboard is een

 • leuke losse manier om jezelf beter te leren kennen, praktische tips waar ik mee aan de slag kan, bedankt voor de inspirerende dag, eigenlijk zouden we dat veel vaker moeten doen”.

  September 2014.

Thema-avond “Huis vol Inspiratie”!

Met veel interactie en vragen. Informatie gegeven over hoe je eens op een andere manier naar je huis kunt kijken en hoe je er verbinding mee kunt maken, zodat het huis echt jouw huis wordt. Wat vind jij belangrijk aan een huis? Het antwoord dat de meeste gaven is: “rust en veiligheid, een plek om op te laden”.

 • Citaat van één van de deelnemers:

  “Dank je Moniek voor de superervaring gisteren! Ik ging er blanco in en wist vooraf niet goed wat te verwachten. Naar huis gegaan met een waardevol inzicht en nog belangrijker: tools om hieraan zelf “handen en voeten” te geven. Een aanrader!!”

  28 januari 2014.

Boodschap tekening.

“Dank je wel Moniek voor dit waardevolle cadeau, want zo zie ik het wel. De tekening is eigenlijk een soort van persoonlijke spiegel die inzicht geeft in hoe je met de dingen in het leven omgaat. Het geeft bewustwording en handvatten voor de toekomst. De telefonische uitleg die hierbij hoort versterkt dat ook nog.”

Esther van R.

Referenties

Energetische behandeling.

“Ik ben naar Moniek geweest en daar mocht ik op de grote tafel liggen. Dat mag thuis niet. Moniek ging met haar handen boven mijn buik en toen werd het warm in mijn buik en ging alles kriebelen. Daarna was ik niet zo moe meer. Ik mocht ook tekenen, met hele fijne potloden. Die wil ik thuis ook.
Ik krijg van Moniek druppeltjes en volgens mama wordt ik daar vrolijk van. Ik ga er ook beter van tekenen!”

Anne, 6 jaar. 

 • “Anne was altijd moe. Schooldagen hield ze steeds minder vol, eten ging slecht en ze werd steeds dunner, sacherijniger en was steeds vaker ziek. Uit bloed- en ander onderzoek kwam niets bijzonders, dus toen ben ik ten einde raad naar Moniek gegaan.
  Anne lag de eerste keer totaal bewegingsloos op de behandeltafel. Na de derde behandeling kan ze niet eens meer stil liggen. Ze eet opeens best goed, is fit en vrolijk en ze is zelfs aangekomen. Ook anderen -zoals de juf op school- merken verschil. Wat wil je als moeder nog meer?”

  Anne’s moeder.

Referenties

Stervensbegeleiding

“De rust die alleen al de praktijkruimte uitstraalde bracht je gelijk in een ontspannen stemming.
Moniek straalt die rust zelf ook uit en neemt alle tijd en ruimte om je te helpen en om samen naar oplossingen te zoeken.Haar behandelingen maken dat je er dagenlang prettig van voelt en ze kan je net over een drempel heen helpen.

 • Ook met stervensbegeleiding geeft zij net dat beetje extra waaraan je op dat moment behoefte hebt. Ze voelt de dingen zo perfect aan en laat daarbij een ieder in zijn waarde.
  Moniek was ons tot grote steun bij en na het overlijden van vader wat op het eind behoorlijk choquerend was door een maagbloeding. Dan is het heel fijn dat er iemand naast je staat die grip op de zaak heeft en je kan leiden en geruststellen op dit soort moeilijke momenten!”

  Hennie T.