Kaartendecks bieden een mooie ondersteuning voor meer inzicht in je gevoeligheid. En leren vertrouwen op je kracht en intuïtie.

Een kaartendeck biedt je een positieve leidraad voor uitdagingen in je dagelijks leven. Is te gebruiken als een instrument van bespiegeling. Het helpt je o.a. inspireren, steunen en geeft je aanwijzingen hoe te handelen in een bepaalde situatie. Ze worden met veel liefde, intuïtie en creativiteit gemaakt.

Belangrijk is het als je een kaartendeck wilt aanschaffen. Je de mogelijkheid hebt om de kaartendeck live te zien en te voelen. zodat je een bewuste keuze maakt. Of de set bij jou past en je er blij van wordt. Omdat ik merkte dat er steeds meer winkels verdwijnen. En de verkoop bij mij  toch altijd bleef “kriebelen”. Zie ik de verkoop van kaartendecks als een mooie toevoeging van mijn praktijk.

Ik verkoop de sets o.a op beurzen, markten en tijdens mijn workshops.. Daarnaast verzorg ik theekransjes en workshops om je te helpen, meer te verdiepen in het werken met kaarten.  Zie in mijn agenda  waar  en wanneer ik sta met de kaarten. 

Heb je een vraag of wil je graag de kaartendecks live bekijken. Maar kun je niet op de beschikbare momenten. Neem dan contact met me op dan maken we een afspraak.

Verkoop Kaartendecks